Αύξηση Δύναμης και μυϊκής μάζας

Αύξηση Δύναμης και μυϊκής μάζας

Οι περισσότεροι άνθρωποι που έχουν ως προπονητικό στόχο να αυξήσουν το βάρος τους είναι υπο την μορφή αύξησης της μυικής μάζας, γνωστό και ως μυική υπερτροφία. Κανείς δεν θέλει να προσθέσει λίπος. Οι περισσότεροι από τους άνδρες πελάτες μου ήθελαν και θέλουν ακριβώς αυτό: να φαίνονται πιο μυώδεις, δυνατοί και αθλητικοί.

Κοίταξε γύρω σου σε οποιοδήποτε γυμναστήριο. Οι περισσότεροι άντρες σηκώνουν ή προσπαθούν τουλάχιστον, πετάνε, πιέζουν, κατεβάζουν κιλά σε μια προσπάθεια να αλλάξουν την εικόνα τους. Ειλικρινά, πόσοι απο αυτούς πιστεύεις ή έχεις προσέξει να έχουν καταφέρει την παραμικρή αλλαγή (με εξαίρεση φυσικά αυτών που τους κρέμεται μια ένεση απο τους γλουτούς); Ενα πολύ μικρό ποσοστό.

Η αφοσίωση είναι μία από τις παραμέτρους για την επίτευξη αποτελεσμάτων. Ο ακριβής προγραμματισμός, η καλή τεχνική, η επιλογή ασκήσεων, για να αναφέρουμε μερικές ακόμα, όλες πρέπει να συνδυαστούν, αν θέλουμε να επιτύχουμε εξαιρετικά αποτελέσματα.

Και γιατί αναρωτιέσαι αν είναι τόσο εύκολα τα πράγματα δεν έχουν όλοι θεαματικά και γρήγορα αποτελέσματα; Γιατί η θέληση πρέπει να συνδυαστεί και με διασκέδαση για να έχει διάρκεια, καθώς η γνώση πρέπει να ειναι έγκυρη και αποτελεσματικά δοσμένη. Αν διαβάζεις αυτό το κείμενο μάλλον καλύψαμε το πρώτο σκέλος. Το δεύτερο άστο σε μένα.
Οπως αναφέρω στο βιογραφικό μου, τα τελευταία αποφάσισα να μάθω, να αναλύσω και να συγκρίνω προπονητικές μεθόδους απο κορυφαίους προπονητές να βρώ κοινά σημεία και μαζί με την δική μου εμπειρία να δημιουργήσω την δική μου μέθοδο.

Αν ο στόχος σου λοιπόν είναι να είσαι, να φαίνεσαι και να νιώθεις δυνατός, να δείχνεις στα καλύτερα σου με και χωρίς ρούχα μην διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μου.