Μεγιστοποίηση Aπόδοσης

Μεγιστοποίηση Aπόδοσης

Όλο και περισσότεροι άνθρωποι παίζουν κάποιο σπόρ. Άλλοι αρχίζουν μικροί, άλλοι αργότερα. Είτε είσαι επαγγελματίας αθλητής είτε ερασιτέχνης “weekend warrior”, βάζεις το σωμα σου σε μια σκληρή διαδικασια, κατι που γνωρίζεις εξάλλου και εσύ ο ίδιος. Το κομμάτι της προπόνησης για το καθ’ αυτό άθλημα δεν είναι αρκετό. Για να γίνεις κορυφαίος πρέπει να είσαι πιο γρήγορος, ευέλικτος, και πιο δυνατός.

Η προπόνηση fitness ενος αθλητή διαφέρει αρκετά απο το κλασσικό fitness. Πέρνει υπ΄ όψιν τις κινήσεις του αθλήματος και τις συγκεκριμένες ανάγκες του αθλητή συνδυάζοντας επιθετική και αμυντική προπόνηση ταυτόχρονα: Ένας αθλητής πρέπει να μην τραυματίζεται στην προπόνηση, να είναι αλεξίσφαιρος μέσα στο παιχνίδι, αλλά και όσο πιό δυνατός, εκρηκτικός και ευέλικτος γίνεται .Είναι μια ολοκληρωμένη και συστηματική προσέγγιση ενσωματώνοντας με τον βέλτιστο τρόπο όλα τα αναγκαία κομμάτια τα οποία χρειάζεται ένας αθλητής για να αποδώσει το ύψιστο επίπεδο.

Κλασικές τεχνικές προπόνησης δύναμης, τροποποιημένες ολυμπιακές άρσεις, και προπονήσεις φυσικής κατάστασης είναι το ένα κομμάτι του παζλ. Το άλλο έχει να κάνει με τις πολύ σημαντικές μεταβλητές όπως η ταχύτητα, γρηγοράδα, αντίληψη και χρόνος αντίδρασης. Γεφυρώνοντας το χάσμα μεταξύ επιστήμης και πρακτικής εφαρμογής, η υψηλού επιπέδου λειτουργική αθλητική προπόνηση θα σε βάλει σε άλλο επίπεδο.

Για αυτή την υπηρεσία μπορείς να με βρεις στο www.championsID.com