ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ

ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ

Nick Vardavas

Physical fitness is not only one of the most important keys to a healthy body, it is the basis of dynamic and creative intellectual activity. John Fitzgerald Kennedy

Οι πιο πολλοί άνθρωποι ίσως να μπορούσαν να γεμίσουν αυτή τη σελίδα για τον εαυτο τους πολύ εύκολα. Θα μπορούσα να πω οτι είμαι ο καλύτερος, ο ειδικός σε όλα. Οτι και να πω θα ήταν υποκειμενικό. Φιλοφρονήσεις μπορείς να διαβάσεις για μένα στην ενότητα testimonials αν θες. Ενα πράγμα που ποτέ μου δεν μου άρεσε ήταν η πώληση. Γι’ αυτό και πάντα αφήνω τη δουλειά μου να μιλήσει για μένα.

Θα σου δώσω ενα αντικειμενικό σύντομο βιογραφικό μου. Έφυγα απο την Ελλαδα στα 18 αφότου αποφοίτησα απο το Κολλέγιο Αθηνών, ένα σχολείο που αν μη τι άλλο σου δίνει καλές βάσεις γνώσης και αθλητισμού, ανησυχία και κριτική σκέψη, για τις Ηνωμενές Πολιτείες της Αμερικής. Κανείς δεν θα με προετοίμαζε για το γεγονός οτι η παραμονη μου θα διαρκούσε 16 ολόκληρα χρόνια. Εκεί σπούδασα βιολογία (πρώτο πτυχίο). Μετέπειτα συνέχισα σε μεταπτυχιακό στην ανθρώπινη φυσιολογία. Το πάθος μου για την άσκηση υπήρχε απ’ όσο θυμάμαι.

Οι πανεπιστημιακή μου καριέρα, το πάθος μου για γνώση και εξέλιξη και η μανία μου να είμαι πάντα στη κόψη του ξυραφιού, άνοιξαν εναν φανταστικό κόσμο εργασίας στο τομέα της γυμναστικής. Για 20 χρόνια προπονώ (και συνεχίζω) ένα μεγάλο πλυθησμιακό εύρος, από αθλητές μεχρι άτομα με ειδικές ανάγκες αποκατάστασης και διορθωτικής προπόνησης.

Τα τελευταία χρόνια αποφάσισα να μάθω, να αναλύσω και να συγκρίνω προπονητικές μεθόδους απο κορυφαίους προπονητές να βρώ κοινά σημεία και μαζί με την δική μου εμπειρία να δημιουργήσω την δική μου μέθοδο. Την #vardavas_method. Εδώ και λίγο καιρό βοηθώ δυναμικούς ανθρώπους να ανταπεξέρχονται σωματικά. Χρησιμοποιώ αντι-εταιρικές μεθόδους για να βοηθήσω γυναίκες και άντρες στα 30 και 40 να δυναμώσουν, να είναι λειτουργικοί ώστε να νοιώθουν όμορφα τόσο μέσα όσο και έξω!

Ειδικεύομαι στην λειτουργική προπόνηση, στην αλλαγή σύστασης σώματος καθώς και στην μεγιστοποίηση της αθλητικής απόδωσης ειδικά στο τέννις. Μπορείς να βρεις το alter ego μου, την άλλη μεγαλη μου αγάπη αυτή του αθλητισμού στο championsid. Αν είσαι αθλητής, είτε weekend warrior είτε επαγγελαμτίας οι υπηρεσίες μου είναι εκεί.

Τέλος, εκτός απο προπονητής, τα τελευταια 9 χρόνια είμαι καθηγητης στην καλύτερη και μεγαλύτερη σχολή fitness στην Ελλάδα όπου διδάσκω το κομμάτι του personal training (basic and advanced). Οι μαθητές μου είναι συνεχόμενο κίνητρο για εμένα να γίνομαι συνεχώς καλύτερος. Τίποτα δεν είναι ωραιότερο απο το να βοηθάς κάποιον να περάσει τη γέφυρα στο ταξίδι της γνώσης.